31 jul 2015

CROS i CURSES de 5 i 10 KMS SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS 2015
Hola a tots/es!!
Ens trobem en època de començar a recordar que al proper mes d’OCTUBRE, concretament el dia 17 d’octubre de 2015 celebrarem les nostres CURSES de 5 i 10 kms !!
L’any passat ja vàrem ser al voltant de 350 corredors/es, tant del municipi i les rodalies com d’atletes disposats a visitar-nos gaudint del nostre circuit de comarques llunyanes.
Cal destacar que juntament amb les curses adultes tot seguit es disputa el CROS ESCOLAR per completar un matí de dissabte totalment familiar i esportista.
Des de fa ja molts anys estem enormement contents de rebre crítiques tant favorables, tant a nivell de planificació i actuació com d’organització. Els participants, siguin de l’edat i la categoria que siguin, es mostren molt contents pel tracte i el bon afer estructural que reben, des de primeres hores del matí, abans de les mateixes curses, com del desprès amb serveis de infraestructures, atencions i premis, informacions orientatives, etc.
De mica en mica hem anat notant que aquesta bona tasca es tradueix en número de participants, voluntaris i gent que assisteix animant durant tota la jornada. Sincerament de segur som una de les curses més importants i ben parides d’arreu !!
Dit això, anunciar com deien en l’inici que comencem a obrir les INSCRIPCIONS a les curses de 5 i 10 kilòmetres de Santa Margarida i els Monjos 2015 !!
Si us voleu inscriure, mirar fotos d’altres anys, classificacions, normatives, etc. haureu d’anar al bloc: http://crosicursamonjos.blogspot.com.es/
Informació addicional:
La cursa es correrà amb “xip groc” i el preu d’inscripció serà:
 - 6 € pels atletes del municipi (cal apuntar-se al Pavelló Municipal)
 - 8 € qui tingui “Xip” amb propietat.
 - 9 € qui no tingui “Xip”.
La pàgina web quedarà oberta per fer les inscripcions a partir del 1 d’AGOST de 2015.
Aquest any hi haurà un màxim de 350 places en el total de les dues curses, i totes les inscripcions s’hauran de fer per Internet, (menys els/les atletes locals, que es faran al Pavelló Municipal).  Això es fa perquè la cursa ja comença a ser bastant gran.
D’aquesta manera gratificarem la vostra participació amb premis, regals i atencions:
-Obsequi i Copa pels tres primers de la general masculina i les tres primeres de la general femenina de cada cursa.
-Obsequi i Copa pel 1er local i la 1a local de cada cursa
-Regal
-Fruita, entrepà de botifarra i beguda.
-Regal per l’atleta i la atleta més veterans de cada cursa
La SORTIDA i l’ARRIBADA, seran al CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS (camp de futbol), (Av. Cal Rubió s/n).

Des de la regidoria d’esports, agrairíem molt, el fet de que féssiu la màxima difusió possible arreu de la nostra i les demés comarques, ja que, contra més gent siguem, més riurem...!


Moltes Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario