21 oct 2015

Gairebé un miler d’atletes a les curses i el cros 2015
de Santa Margarida i els Monjos

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec, l’institut del Foix i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, va organitzar el passat dissabte 17 d’octubre, el Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i les Curses de 10 i 5 Km.

Al Cros la participació va ser de poc més de 600 joves atletes, mentre que a les curses van prendre part 300 corredors.

Les curses de 5 i 10 km van començar a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km mesurats i senyalitzats de terra, herba i asfalt que els corredors havien de fer una o dues vegades i que transcorria per bona part del parc urbà del Foix. A la cursa reina, els guanyadors van ser Ibrahim Chakir, del Club Atletisme Vilafranca, amb un temps de 31 minuts i 55 segons, seguit de Xavi Tomasa i Antonio Redondo. En fèmines el primer lloc se’l va endur Gisela Carrión, amb un temps de 40 minuts i 30 segons, seguida de Jacqueline Gomez i Dèlia Monterrubio.

A la prova de 5 km els guanyadors van ser Lahcen Aitalibou, Manuel Torres i Eudald Codina, mentre que en fèmines les guanyadores van ser Mercè Guerra, Carolina Menéndez i Berta López.

El cros, que es va iniciar una hora més tard, va anar esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories


Els resultats i les classificacions de les curses es poden consultar al web www.santamargaridaielsmonjos.cat i a www.crosicursamonjos.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario